Qui som?

Cervesa R115 SL és una micro cerveseria fundada el 2013 i situada al barri de Sants de Barcelona. La composem 3 apassionats de la cervesa i de la ciència que sentim un profund respecte per la seva història i els mecanismes que la fan possible. Gaudim experimentant, produint, provant i representant a les nostres cerveses un compromís amb la qualitat, el caràcter, el medi ambient i el consum de proximitat.

 

Filosofia

Des de la nostra experiència com a Gypsy’s, quan elaboràvem les nostres cerveses en instal·lacions de tercers, ens inquietava el fet de no tenir el control sobre totes les etapes del procés, així com la impossibilitat d’una recollida de dades clau per a la consistència de les nostres produccions. Des de la posada en marxa de la nostra pròpia microcerveseria, tenim la possibilitat d’experimentar, crear i afinar els nostres protocols de control dels paràmetres físics, químics i biològics implicats en el procés d’elaboració. La varietat d’ingredients disponible suposa una porta oberta a la creativitat. Prioritzem l’ús de matèries primeres locals que combinem amb altres de diverses procedències quan no es troben al mercat local.

La cerveseria i els nostres processos

A partir de la recepció dels ingredients, tots els processos es realitzen a les nostres instal·lacions. Des de la mòlta del malt, passant pel control mineralògic l’aigua, la maceració del gra, la cocció del most i la fermentació, per acabar amb l’envasament de la cervesa tant en format barril com en ampolla. Un cop envasada, la deixem madurar fins que està a punt per arribar al vostre got. En l’actualitat, la nostra capacitat de producció és d’un màxim de 12.000 litres anuals, el que ens proporciona un adequat control del producte final i un temps de renovació d’estocs que ens permet lliurar les nostres cerveses en el seu moment òptim.

Socis del Gremi d’elaboradors de cervesa artesana i natural GECAN